Jag trodde vi var överens?

Men du kroppen? Jag trodde vi var överens om att vi skulle hålla oss friska nu? Brukar klara mig bra från alla barnbaciller på jobbet, men i höst vet jag inte vad problemet varit, jag har ju varit sjuk HELA tiden!

Senast jag var sjuk fick jag hostan from hell som ett paket på posten. Det gick liksom aldrig över, så efter två veckor fick jag hostmedicin utskrivet. ÄNTLIGEN släppte hostan, och jag kunde sova! Några dagar… Sen kom den tillbaka tio gånger värre. Jag stod inte ut längre, utan ringde vårdcentralen igen och fick en tid, där dom lyssnade, klämde, kände och tog blodprover. Diagnos: Början på lunginflammation. Så nu äter jag penicillin och har fått riktigt shyssta hostmediciner utskrivna! Hostan är mer eller mindre väck, men kroppen är HELT slut!IMG_3875-0.JPG

Eftersom jag varken bör eller orkar träna är jag rastlösare än fan… Jag orkar inte ens gå en promenad, utan sitter bara stilla… För att dämpa rastlösheten lite följde jag med Anna till gymmet. Vi brukar träna tillsammans (Nåja, vi hann med EN gång innan jag blev sjuk) och turas om att roa bebisen som följer med, men idag kunde lilla mamman träna och jag roade bebis. Och mig själv…

IMG_3893.JPG

På kvällen kunde jag inte hålla mig längre utan gick iväg till en avskild parkering för att se om det möjligen kan fungera att köra inlines och stavar, tills jag har rullskidor. Jag kan ju inte åka inlines, men har haft ett par liggande i typ åtta år, och nu när jag testat så visar det sig att det nog går himla bra! Bentekniken är ju inte densamma, men det ger stakträning åtminstone. Ska bara skaffa mig en hjälm innan jag ger mig ut och åker på riktigt. Ja, och så bli frisk också…

IMG_3897.JPG

Idag ska jag följa med Anna och barnen och bada. Ja, jag vet att jag borde vila, men jag blir galen på att bara sitta hemma!! Jag resonerar som så, att jag lär inte bli sjukare av att plaska runt i den tempererade barnpoolen med barnen. Jag ska ju inte motionssimma direkt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.