Fotokalender

I samarbete med Buzzador och Önskefoto har jag fått testa att göra en fotokalender hos!

Det finns många snygga designs att välja mellan när man ska skapa sin kalender och det går dessutom att göra sin design personlig på olika sätt. Det går t ex att ändra färger, tillsätta texter och fylla i födelsedagar över året. Resultatet blir riktigt snyggt tycker jag! Det tog ungefär en kvart att skapa kalendern (och fyra timmar att välja bilder, men har man gulligaste ungen så har man!) och sen minns jag inte riktigt hur lång tid innan jag fick hem den, men det var mindre än en vecka iaf!

Kanonfin, jag är jättenöjd!!

Och som grädde på moset så får den som vill beställa en egen kalender 50% rabatt på en fotokalender hos Önskefoto med koden BZZ2019 om beställningen görs senast 10/12!!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.