Kan det vara feber, äntligen?

”Äntligen” låter kanske hårt, men bortsett från EN DAG då hon hade rätt hög feber så har hon varit frisk som en nötkärna hela sitt korta liv. Om vi inte ska behöva vara hemma hela första månaden när hon börjar på förskola och jag börjar jobba så behöver vi bygga upp ett immunförsvar…

Men idag verkar hon nästan febrig. Hon har gnällt sen hon vaknade. Hon vill inte vara i famnen, hon vill inte vara på golvet, hon vill inte äta, hon VILL helt enkelt inte. Och efter bara 1,5 timme fick hon lägga sig och sova igen. Jag har inte tempat henne, det känns inte relevant ännu, men jag gissar att hon har lite feber.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.