Men det var väl faan då…

…att det ska vara så komplicerat att gå ner i vikt!

Det här viktväktandet började rätt bra, jag gick ner fyra kilo ganska raskt. Sen stod det stilla länge, innan jag gick ner typ 200 gram, och så stod det stilla igen i minst en månad, och sen gick jag ner nästan ett kilo.

Nu menar vågen att jag gått UPP tre kilo igen, men det tror jag inte på. Jag tror det är mycket vätska. Jag tror ju att det kommer lossna förr eller senare, kroppen behöver väl anpassa sig, men det får gärna raska på lite för det börjar bli rätt knäckande att inte se resultat på vågen! Jag undviker att väga mig just eftersom vågen inte visar minus, fast jag känner att kläderna sitter lösare så något händer ju.

RIMLIGEN ska jag ju gå ner eftersom jag äter ungefär hälften av vad jag brukade när det gäller typ pasta, ris och potatis etc. Jag fuskar extremt sällan med maten, så även om jag ibland trillar dit på det jävla godiset så borde totalen ge minus, så att säga.

Kom igen, kroppen! Work with me!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.