A-barnet på BVC

Extrabesök på BVC idag eftersom hon inte hade gått upp i vikt förra gången. Hon är ju knappt stilla när hon sover, så jag var inte så orolig, men det är ju ändå skönt att kolla.

Vi gick dit lite tidigare än vi behövde, för den lilla personen höll på att somna (besöket var mitt i förmiddagstuppluren), och då mötte vi vår BVC-sköterska i väntrummet när hon gick på kaffepaus och hon fick se när Signe stod upp och grejade. Det är mest det hon gör nu för tiden. STÅR. =)

När vi sen kom in på vår tid så plockade BVC-sköterskan fram lite klossar och lekte lite med Signe, och det visade sig sen att hon blivit inspirerad av att Signe stod och ”möbelsurfar” (går runt möblerna) och checkat av det hon ”ska” kunna när hon är tio månader, trots att hon precis blivit nio. Högsta betyg på allt 😉

I och med det behöver vi inte komma tillbaka förrn hon är ETT ÅR! :O

Signe utvecklas i en rasande fart, hon ligger lite före normen när det gäller färdigheter, och hon följer sina kurvor som hon ska. Ligger i överkant på längd, precis mitt i på vikt och huvudet växer som det ska. Inga konstigheter! Duktig bebis!

Hon har också (äntligen!) fått sina första två tänder. Dom har bråkat lite ett tag så hon har sovit piss (tell me something new…) och inte ätit något annat än fruset bröd och välling. Nyttigt. Men nu har dom kommit genom tandköttet, och genast blev allt bättre. Hon sover bättre, äter igen och är inte fullt lika argsint. Nu är klockan 18,55 och jag har fått skriva hela det här inlägget medan hon har grejat med sitt bredvid =)

Men nu är det sängdags!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.