Proviva SmOATie, i samarbete med Buzzador

I samarbete med Buzzador har jag testat  Proviva SmOATie – Hallon/Jordgubb/Blåbär.

På provivas hemsida kan man läsa om produkten:

”Vad blir en kombination av svensk havre, levande bakteriekultur och massa goda bär? ProVivas nya Smoothie. Mättande och naturligt god – när du behöver den.

ProViva SmOATie är full av naturens goda. För sötma och smak har vi blandat de mest smakrika bären med havre, så att vår smoothie blir en naturlig källa till fiber. Som alla våra produkter är ProViva SmOATie tillverkad på Österlen i Skåne och innehåller den levande bakteriekulturen Lactobacillus plantarum 299v.”

För min del är det ingen frukostdryck, jag dricker alltid bara kaffe till min frukostgröt, men som ett mellanmål tror jag det kan bli fint! Det var gott, och OTROLIGT mättande. Jag blev proppmätt på bara ett glas, så ett helt ok, nyttigt och gott snabbt mellanmål blir mitt omdöme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.