”Var tar tiden vägen?”

Som man säger.

Igår var vi på lönesamtal, trodde inte jag skulle få så mycket med tanke på budgetnedskärningar och det faktum att jag inte jobbat sen i JUNI, men jag blev mer än nöjd. Mycket positivt!

Dessutom pratade vi lite om vad som händer i höst när jag börjar jobba igen. Det känns ganska avlägset, men det går snabbt som fan! Jag fattar på riktigt inte var tiden tar vägen, hon är snart ÅTTA månader!

Jag kommer byta arbetsplats i höst, och det känns jättebra. Tyvärr kommer jag inte få dom kollegor jag trodde, men det kommer nog bli bra ändå tror jag! All logistik med Signe är löst, som t ex att jag inte kan börja jobba kl 06. Jag har haft lite ångest över det eftersom vår arbetsplats öppnar kl 06 (och även Signes förskola, därav att jag inte kan börja då!) och alla som jobbar har en morgon ungefär en gång i månaden eller så (eller kanske mer sällan, jag minns knappt) när man börjar jobba 06. Även om jag har min chef med på tåget så är det ju någon annan som måste ta min 06-tid, och förr eller senare kommer ju folk ruttna på det och då måste jag söka ett nytt jobb. Men nu löste det sig, för det är en person på min nya arbetsplats som gärna öppnar, så hon tar mina 06-tider.

Och så idag, som på beställning eftersom vi pratade om det igår, så kom ett brev från kommunen att Signe fått plats på den förskolan jag sökte. Swooosh, så rusade tiden iväg. Nu är ungen placerad på FÖRSKOLA! Hur sjutton ska det gå? Lillpluttan! Det kommer givetvis gå hur bra som helst, men hon är ju så LITEN! (Fast jäkligt stor, storlek 80 har ungen nu!)

Såatte… Livet hinner ikapp oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.