Grumme sköljmedel, i samarbete med Buzzador!

I samarbete med #Buzzador har jag testat Grumme sköljmedel Lindblomma!

Sköljmedlet är vegan-märkt (fråga mig inte vad som gör andra sköljmedel icke-veganska för det har jag inte kunnat reda ut) och säger sig skydda klädernas fibrer.

Huruvida det sistnämnda är sant eller ej kan jag inte svara på eftersom jag bara använt det några få gånger och i helt olika tvättar, men jag KAN säga att det luktar gott, kläderna blir mjuka och härliga och doften håller i sig även efter att tvätten torkat, det gillar jag!

Helt klart ett rimligt alternativ som verkar innehålla mycket mindre kemikalier och skit. Typ fyra ingredienser i innehållsförteckningen, mot typ femton i andra sköljmedel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.