Det köksliga förfallet

Det blir ju att man lagar rätt mycket mer mat nu när man är hemma hela dagarna och äter alla mål hemma. Jag inser dock att jag måste laga mer kött, så jag får använda mina fina gjutjärnsgrytor, för det är totalt förfall i köksskåpen just nu.

Stekpannan köpte jag på något lågbudgetställe, så att den ”bara” hållit i fem-sex år är kanske inte så märkligt, men jag behöver definitivt en ny. Nästan all teflon har släppt i botten så allt bränner fast nästan direkt.

Sen stod jag och muttrade över att mina knivar är så slöa. Eller, min kniv. Det är egentligen bara en jag använder, för att den är MINST slö. Insåg dock när jag började tänka efter att mina nyaste knivar är tio(!) år gamla, och dom äldsta är över tjugo år… Dom äldsta fick jag av mormor samtidigt som mina kastruller när jag flyttade hemifrån. Även min femliterskastrull som jag använder minst en gång om dagen har börjat ge upp, den läcker vatten vid handtagsfästena…

Totalt förfall i köket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.