Egomamma, eller typ bara människa.

”Man får sova när bebisen sover!” Mja… Förvisso sant i teorin, men i praktiken?

Skulle jag gå och lägga mig kl 17 skulle jag för det första vakna vid midnatt och ha sovit klart det dygnet, och för det andra dö fullständigt inombords…

”När man får barn blir allt annat oviktigt!” Nja… Missförstå mig rätt, hon är det käraste jag har, alla kategorier. Men det innebär inte att jag upphört att vara människa. Jag har fortfarande andra intressen och egna behov, saker som är viktiga för mig och för att jag ska må bra… Som tex en stund på dygnet där absolut INGENTING handlar om barnet. Förutom möjligen att tvättmaskinen med hennes blöjor i rullar i bakgrunden.

Det där med att vara självutplånande är helt enkelt inte min grej. Es tut mir leid!

Men nu, gute nacht!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.