Nya blöjrumpor

Lillknorret (som slog på stort och sov i EN OCH EN HALV TIMME efter frukost!) växer som bekant så det knakar vilket innebär att hennes ”blöjrumpor” också (tillsammans med alla hennes kläder) är för små och behöver ersättas med större.

Jag satte mig ner igår eftermiddag och beställde från NAKENFISEN (ingen spons, I WISH IT WAS!!) som har superfina skalblöjor till tygblöjor, som dessutom är rätt billiga i jämförelse med dom jag köpt tidigare.

Jag beställde bland annat en zebramönstrad skalblöja, så himla fin! Dessutom är den, upptäckte jag när den kom IDAG, liksom luddig på utsidan, så det känns som att klappa en Zebra 😀 Superhärliga.

Den är från ca åtta kilo, så jag får tåla mig LITE till innan Signe kan börja använda dom, men nu finns dom iaf hemma när det är dags. Inte för att det hade spelat så stor roll, så himla snabb leverans som det var!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.