Snopet…

Jag har bestämt mig för att försöka sluta mata Lillknorret på nätterna. ”Vi” behöver sova mer och nu för tiden verkar hon mest äta för att hon kan, inte för att hon är hungrig. Hon äter bara några slurkar ungefär tusen gånger per natt.

Gick och la mig helt inställd på att det kommer bli några kämpiga nätter innan hon lär sig att det inte kommer någon mat. Varje gång hon typ andades ljudligt vaknade jag och var redo att gå upp. Bara det att hon inte vaknade… Inte förrän runt 03,30! I normala fall har hon hunnit vakna fem gånger innan dess, typ.

Hon somnar ju redan runt klockan 17, sen sover hon till ca 22-23. Då matar jag henne och byter blöja innan jag själv lägger mig. Sen brukar hon vilja äta ett gäng gånger fram till ca 04, men efter det sover hon till typ 08 på morgonen.

Att sova från 17 till 08 utan att äta känns lite väl länge, så jag kommer fortsätta ge henne mat vid 22-23, och vid kl 04 om hon vaknar. Det känns som ett rimligt tidsintervall för att hon faktiskt ska vara HUNGRIG. Får jag sen sova fem-sex timmar i sträck blir ju livet oerhört mycket mer hanterbart.

Men ja, hade inte JAG vaknat hela tiden inatt så hade vi sovit riktigt bra. HON vaknade pigg och glad iaf! Jag hyser inga illusioner om att det kommer fortsätta så, utan jag är fortfarande inställd på att nätterna kommer vara jobbiga den här veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.