Det växer ingen mossa på rullande bebisar…

Det börjat bli trixigt att byta blöja och klä på henne nu! Hon rullar utan större problem från mage till rygg, och från rygg till mage är på god väg också. Jag har ju inget att jämföra med, men det känns som om hon är rätt tidig med allt det här? Den här donnan har inte tid att ligga och glo i taket, den saken är säker!

Hon har dessutom bestämt sig för att nu när hon är TRE månader så är hon för stor för liggvagn, sittvagn vore bättre så hon SER något, tack! När hon ligger i vagnen och är vaken vrider hon sig som en mask för att försöka se vad som händer utanför… Jag tycker hon är för liten, men hon må väl få bestämma själv… Sittdelen i vagnen har inte fullt liggläge, men nästan, så det borde kunna funka även fast hon inte kan sitta ännu.

Men var tog min lilla bebis vägen?? Snart ska hon väl gå på nattklubb…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.