Orkeslös

Jag har känt mig helt orkeslös hela dagen, dom om jag haft lågt blodsocker konstant…

Det var minusgrader inatt, så jag MÅSTE få in alla tomater och ta hand om dom, men barnet vill inte alls samarbeta med den planen så det var bara att skita i. Hon somnar förvisso snart, men så trött och orkeslös som jag känner mig så är det nog klokt att sätta sig i soffan då, istället för att börja fixa med det i flera timmar. Vad är väl en massa förstörd mat…

Lilla Skrållan, så söt och rar hon är! Jag och akvariemannen hade ett bra samtal igår kväll efter att jag skrev det senaste, så nu känns det bättre. Nu vet jag ungefär vad han tänker, och vi verkar kunna fungera riktigt bra ihop. Jag tror vi tänker ganska lika.

Men, nu är det strax dags för kvällsbad!

http://www.ceciliasoderman.se/wp-content/uploads/2018/09/img_0430.mov

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.