Till akvariemannens försvar…

Jag inser när jag läser föregående inlägg att det är väldigt lätt att få intrycket att akvariemannen är ett komplett rövhål som bara ställer till ångest och besvär, men så är det inte.

Ja, han ger mig en del ångest, men det är mest för att jag inte RIKTIGT vet vad jag kan vänta mig, inte på grund av vem han är som person.

Jag har med flit valt att inte skriva om honom det senaste året, men enbart för att han valde att inte vara en del av mitt liv under graviditeten. (jag har fått mången förvånat mess ang att det tydligen FINNS en pappaperson…) Jag klandrar inte honom för det, varken han eller jag ville att det skulle bli så här. Skillnaden var ju att jag väldigt gärna ville ha ett barn och försökte bli gravid (Inte med honom dock, trodde ju att jag inte kunde efter alla misslyckade försök), medan han inte alls ville det… Men nu är tingens ordning som dom är, och jag tror att jag har haft lättare att finna mig i det pga fick världens mest fantastiska unge, än vad han har haft.

Så. Nej, det samtal vi hade när jag berättade att jag var gravid och INTE tänkte göra abort var inte så trevligt. Men nej, jag tror inte att han i grund och botten är ett rövhål. Det lär väl visa sig, men jag tror att han är en jäkla rimlig person, som inte reagerar så bra på oväntade, livsavgörande situationer… Annars hade jag inte bjudit in honom till att vara en del av våra liv. Och skulle han sen välja att INTE vara en del av våra liv, det vet jag ju inte även om jag tror att han vill vara delaktig, så är det helt ok för mig. Jag bjöd in honom för att jag, som sagt, har en helt galet fantastisk unge, och vill inte neka någon att vara en del av hennes liv om personen vill det.

Hon må driva mig till vansinne på nätterna, men att vara utan henne? Omöjlig tanke. Den ska ingen behöva tänka, om man nu skulle vilja ta del av det. Så, nu får vi se hur det blir, men jag hoppas han är så rimlig som jag tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.