Plötslig stress…

När man börjat anpassa sig efter tingens ordning så ändras plötsligt ordningen… Jag var så inställd på att ha flera veckors respit innan akvariemannen åter skulle inträda i mitt (vårt) liv, så när familjerätten ringde blev jag lite omotiverat stressad…

Handläggaren ringde bara för att meddela att akvariemannen varit där redan idag istället för i början av Oktober när han hade tid ursprungligen, så nu rasar allt på betydligt snabbare. Inom två veckor får vi (han) svar på DNA-testet, vilket är vad han väntar på.

Jag vet egentligen inte varför jag blev så stressad av det, det var ju jag som kontaktade honom, men jag vet inte… Det är nog för att han beter sig OVÄNTAT. Han måste ju ha kontaktat henne redan i fredags (jag kontaktade honom torsdag kväll) och bett att få komma tidigare, eftersom han var där redan idag. Vi får väl se hur det här slutar. Jag har ju en tanke om hur vi skulle kunna få det att fungera, men hans tanke kanske är en helt annan… Gah! Time will tell, I guess. Han bor ju fortfarande i Stockholm, så exakt hur vilda idéer som helst kan han ju inte ha kring det här.

Ett bra sätt att lugna nerverna är att titta på mitt favoritfotoobjekt… Sen hon började få lite kontroll över sin motorik i armar och händer vill hon alltid hålla sina händer på min när hon ska sova på kvällen… Så himla trygg och tillitsfull, bara hon får hålla en liten hand på min. Det är så gulligt att man nästan dör, och det är nästan omöjligt att inte bli avslappnad när man tittar på henne <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.