Utvecklingsfaser. Ljuvligt.

Eller, ”en termos är min bästa vän”.

Exakt den dag appen säger att det kan vara så att barnet går in i en utvecklingsfas går mitt barn in i en utvecklingsfas. Jag uppskattar hennes punktlighet!

Inatt har vi vaknat ungefär en gång i timmen sen kl 23. Vid 05 ville hon inte somna om så då flyttade jag över henne till min säng där hon somnade och sov till ca 07. Hon äter så mycket på nätterna att hon är mätt när det är dags för frukost, haha! Nu när jag inte kan amma längre (NOLL droppar kvar) kan jag säga att en termos är min bästa vän på nätterna… Om jag skulle vakna en gång i timmen, kliva upp för att laga ersättning, mata och sen söva om barnet skulle jag kanske få sova en kvart i timmen… Nu fyller jag en termos på kvällen och behöver bara fylla flaskan när hon vaknar. Life hack.

Nu sover barnet gott i vagnen, och jag hinkar kaffe… Herregud så trött jag är! Tur att hon är söt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.