Feber och kaffe, och så gick den dagen

Lillknorret, hon somnade så sött när jag skulle torka håret efter duschen idag… Eftersom jag misstänker att hon är allergisk brukar jag försöka hålla hunden och hans päls borta från hennes grejer, men jag hade inte hjärta att säga åt honom att gå bort när han la sig på hennes fötter och sam-sov lite <3

Lagom tills att vi skulle möta E för en fika bland annat så slog febern till. Det lilla knorret satt hela fikan och var så tyst och snäll… Sen somnade hon nästan direkt vi gick därifrån. Men jag hoppade in på apoteket, så nu är vi kittade till tänderna med febertermometer, snor-sug och i allra värsta fall alvedon för pyttisar. Näsdroppar hade vi ju redan, men den där lilla handlingen gick loss på över 300 spänn! Billigt med sjuka barn. Men som sagt, nu har vi allt vi behöver för ett par förkylningar framöver, och behöver inte lämna lägenheten förrän hon blir frisk igen.

När vi kom hem igen var det i princip sängdags. Vi hoppade över kvällsbadet och direkt i pyjamasen (båda två, faktiskt) och sen ner i sängen efter lite mat. Lillknorret var precis helt slut, men gjorde sitt bästa för att inte somna… Men till sist vann sömnen, så nu återstår bara att se hur natten blir inatt. Jag gav henne näsdroppar innan hon somnade, så med lite tur klarar hon sig några timmar nu.Svartvita bilder hörrni, är dom inte väldigt förlåtande?? Tror jag ska leva mitt liv i svart-vitt from nu. Himla bra selfiekamera jag köpt ändå. Endera dagen kanske jag hinner lära mig fler funktioner, och hittar något annat än mig själv och Signe att rikta den mot 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.