A Coffe Kind Of Morning

Lillknorret har haft det kämpigt inatt. Jag misstänker att hon odlar sitt livs första förkylning, för inatt har hon varit jättesnorig trots att hon sovit i sin egen säng. (Hon blir ju annars snorig i MIN säng, men inte i sin egen)

Hon är ju liksom aldrig ledsen, utan jag har vaknat av att hon snorat sådant att hon inte kunnat andas och vaknat av det 🙁

Koksaltlösning har hjälpt henne att rensa näsan så hon kunnat somna om, men det är ju ändå kämpigt när man är två månader gammal… Vid fem flyttade jag över henne till min säng, men hon var alldeles för pigg och glad(!!) för att somna om, så vid sju gav jag upp och gick upp med henne.

Nu sover hon, och jag dricker kaffe… Senare idag ska vi träffa E på stan, och då ska jag passa på att köpa allt man kan tänkas behöva ha till en förkyld bebis, innan det bryter ut på riktigt. Sen ska jag googla RS-virus, så jag har koll på symptomen innan det eventuellt bryter ut… Mvh nojiga mamman.

2 reaktioner till “A Coffe Kind Of Morning

  1. Johanna says

    Alfred fick ju RS, enda symtomet som skiljer från vanligt förkylningsvirus är att de får jobbigt att a SAS, och det inte är snor som är problemet.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.