Förresten, SVAMP!

E, som kan det här med svamp, tog med mig ut i skogen i lördags och plockade svamp. Och med PLOCKADE SVAMP menar jag att hon visade vad man kan plocka, plockade, rensade, visade och förklarade, och sen gav hon mig all svampen när vi skulle åka hem. Snällt!

Jag HADE väl tänkt vara mer aktiv i mitt eget plockande, men med en sovande bebis på magen var det bökigare än jag hade föreställt mig.

”vi” plockade bland annat olika soppar, och kantareller och några Karl Johan. Sopparna hann jag ta tag i att förvälla och frysa in när Signe hade somnat, så dom ligger i frysen och väntar på att jag ska komma på vad jag ska laga av dom! Resten står tyvärr kvar i mitt kylskåp, och jag MISSTÄNKER, har inte vågat titta, att dom är förstörda nu. Jag orkade inte i lördags, klockan hann bli sängdags, och sen har Signe varit så gnällig och besvärlig så jag har inte ORKAT när hon väl somnat. Slöseri, men så får det väl bli ibland. När jag känner mig modig ska jag undersöka påsen.

Men soppar har jag! Tips på vad man kan göra med dom?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.