Kroppen gone wild… TW kroppsvätskor

Nä hörrni, hur mycket jag än ammar trots att det inte finns någon mjölk så blir det inte mer. Snarare mindre. Det sista desperata försöket får bli att pumpa mellan alla fruktlösa amningar. Hjälper inte det, utan jag fortfarande inte har någon mjölk, så får jag bara ge upp och enbart ge ersättning trots att jag vill amma. Surt!

Märkligt ändå. För bara en vecka sen hade jag så mycket att det rann på nätterna, och nu ingenting.

Dessutom verkar jag ha fått tillbaka min mens, så här SJU VECKOR efter förlossningen. Det är förvisso lite svårt att avgöra eftersom det i teorin kan vara avslag fortfarande, men nej, jag tror det är mens. Avslaget har haft uppehåll i lite mer än en vecka, och jag vet att det kan börja om igen men den här blödningen är helt olika. Den är precis exakt som den brukar vara när jag har mens. Kroppen känns som när jag har mens också.

Kroppen! Märklig tingest! Det är som om den bara bestämt sig för att nu är vi minsann klar med den här bebisen, den får klara sig själv, nu ska vi göra en NY!

Men nja, jag tyckte förvisso VÄLDIGT mycket om att vara gravid, men någon mer bebis blir det inte om jag får bestämma. Sorry kroppen. Så, börja gärna producera mjölk igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.