Städning-ett flerdagsprojekt

Det går lite upp och ner det där med morgonsnoozen. Igår snoozade hon i FYRA TIMMAR, så jag fick väcka henne för att kunna mata och byta på henne, så att jag skulle kunna gå på affären.

Just nu ser det ut som nedan. Jag SKULLE behöva göra en massa saker, men hon kommer troligen vakna direkt jag påbörjar något. Dagens snooz är inte alls lika djup som gårdagens.

Manspersonen med tillhörande junior kommer hit på fredag och ska äta middag, och innan dess behöver jag verkligen städa… Hunden fäller, det ligger tvätt (ren) på köksbordet och det råder i största allmänhet ett kaos. Det är liksom inte så prioriterat, men just när manspersoner ska komma på besök kan man ju iaf LÅTSAS…

Men, när lillknorret inte snoozar snällt får man ta det stegvis. Ta ungefär vad man hinner på fyra minuter, innan hon vaknar. Dagens ”steg” blev att tvätta mattan i köket som jag spillt på. Sen prioriterade jag att blogga lite, när hon nu ändå sover så snällt… I morgon kanske jag rent av plockar av vardagsrumsbordet… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.