Resignerar

(100 besökare på ett dygn, shit! Har ni lite att göra på jobbet? Haha!)

Jag har fått resignera. Senaste dagarna har lillknorret ätit så våldsamt att det är helt tomt på kvällarna, lagom tills hon ska gå och sova, och mer eller mindre lika tomt efter frukost eftersom hon äter så mycket på nätterna. Brösten som förr var stenhårda på nätterna är så mjuka så…

Helst vill jag bara amma henne. Inte av några moraliska orsaker utan för att det är enkelt, och jag tycker det är mysigt, plus att hon inte blir förstoppad. Jag vill inte hålla på och slabba med flaskor och vispar och värma ersättning hit och dit, som antingen är för varm eller kall.

Men, om det nu inte FINNS någon mjölk som hon kan amma så måste jag ju ge henne ersättning, och hoppas att mjölkproduktionen ökar. Tanken är väl att jag i så fall ger henne ersättning på kvällen, innan hon lägger sig, så att jag har mjölk under natten och kan amma henne då istället för att kliva upp och börja slabba med ersättning en gång i timmen. (Utvecklingsfaser, ljuvligt…)

Wish me luck och be en liten bön för ökad mjölkproduktion!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.