Stygg bebis…

Den här stygga lilla raringen var volontär på pride igår. Jag fick också följa med, om hon skulle bli hungrig. Hon charmade alla, fick en present i egenskap av prides yngsta volontär, och sov sig igenom hela passet i bärselen. Det innebar att hon sov nästan oavbrutet (två matpauser) från 8,30 till ca 14 när hon fick ett totalt sammanbrott (eftermiddags/kvällsgnället) och vi åkte hem eftersom vårt pass ändå var slut.

Det är ändå fantastiskt hur dom kan sova nästan en hel dag, och ändå vara helt slut av alla intryck dom sovit sig igenom… Planen var att vi skulle åka ner igen på kvällen för att se lite av showen och bli avtackade på scenen, men den här lilla donnan somnade för natten klockan 18 redan, så vi stannade hemma.

Är det något man kan lita på så är det att när hon väl somnat för natten, då sover hon i ca sex timmar om inget drastiskt inträffar. Det var ju skönt när hon somnade runt 20, men senaste veckan har hon lagt sin natt-sov tidigare och tidigare på kvällen, hur jag än försöker hålla henne vaken. Inatt vaknade hon mao runt midnatt, och har velat äta ungefär en gång i timmen sen dess. Jag fick tom nästan slut på mjölk, och det har aldrig hänt tidigare!

Vid halv sex gav jag upp, gick upp och bytte blöja och tog på henne kläder. Sen la jag henne i sängen under täcket (det är SVINKALLT!) medan jag klädde på mig själv, och där låg hon och var så glad och nöjd så… Stygg bebis. Sen när jag tagit på hunden, mig och vagnen regnkläder och gick på morgonpromenad så somnade hon om, och sover fortfarande… Stygg bebis!

Om några timmar ska vi åka ner igen och volontera lite mer, men idag är det bara städning och borde vara ganska snabbt avklarat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.