Bärsjal

Lucky me som har fått en unge som gillar att bli buren i sjal eller sele! Iaf när det är ett VAL, och inte för att barnet vägrar sova om hon inte är på mig, men men…

Jag började känna att jag villhöver en vävd sjal. Jag fick ju en trikåsjal av S i Australien, men fortsätter Knorran att växa i den här takten så är hon strax för tung för den. Jag har ju även en sele som är toppen, men den är ju ganska stor och klumpig, och inte jättesnygg. Så en vävd sjal känns som ett alternativ. Men dom kostar ju MASSOR. Hur fasen kan några meter tyg kosta flera TUSEN? Absurt.

Hittade en vävd sjal som verkar helt ok, och som var JÄTTEBILLIG. Så billig att jag undrade vad det var för fel på den? Men en snabb googling gav inga varningsflaggor, så jag beställde en. 450 pix inkl frakt från Norge. Sweet!

Tyvärr visade det sig att felet med den var att den aldrig kommer levereras. Jag betalade när jag beställde den, men igår upptäckte jag att pengarna hade betalats tillbaka. Det normala hade väl varit att maila företaget och fråga om det var något problem, men jag blev akut less på hypotetiskt krångel och sket i det, och beställde en annan sjal. Den blev dyrare, och egentligen mer än jag av princip vill betala (tusen pix), men jag vet ju att jag kommer använda den och jag vet att det kunde varit mycket värre. Hade jag inte haft några spärrar hade jag kunnat hitta en sjal för 3-5 000. Helt absurt!!

 

 

Men nå, det blev en Yaro istället. Inte lika fin färg, men jag är ganska säker på att den iaf kommer levereras…

 

En reaktion till “Bärsjal

  1. Freja says

    Det var ju snällt ändå att du fick tillbaks pengarna. Annars känns det ju som att standard är ”Du får inte det du beställt men vi behåller dina pengar”

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.