Det är ju inte som på film, det är det ju inte…

Fast det vet man ju.

Jodå, nog är det värkar, riktiga värkar. Efter någon timme började jag blöda lite, och hade självklart glömt vad barnmorskan sagt så jag ringde och rådfrågade förlossningen, och det var helt normalt. Sen har det jobbat på lite, i sakta mak…

Just nu har jag strax över fyra minuter mellan värkarna, men dom är jättemesiga. Jag klarade utan problem (nåja, jag ville slå folk…) av att gå på affären med värkar, så jag vet inte. Ringer jag förlossningen kommer dom ju skratta, säga att jag ska ta en alvedon och återkomma i morgon.

Ganska säker på att det sista av slemproppen, tillsammans med en del blod, släppte sist jag var på toa, och jag har haft pyttelite fostervattensläckage. Utöver det händer absolut ingenting. Det enda som egentligen säger något är att värkarna ändå kommer ganska tätt, så vi får väl se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.