Men inte KONSTIGT att jag är så evinnerligt trött!

Jag är ju tydligen på Reggaefestival!

Telefonen ringde från ett 08-nummer. Jag svarade inte, eftersom jag aldrig svarar på nummer jag inte känner igen eftersom det mer eller mindre alltid är telefonförsäljare. Den här gången var det dock någon som lämnade ett meddelande, och det brukar ju indikera att det faktiskt är någon som vill något av värde…

”Hej, det är XX från YY, du har ett kreditkort hos oss, som verkar vara utsatt för id-kapning, så om du kunde ringa oss…”

Loggar lite snabbt in på kontot och jajjemensan, närmare 15 000 är draget från kortet, senaste posten är från vad som verkar vara en reggaefestival. Fan vad festligt! Hoppas jag har roligt!

Kortet spärrat, polisanmälan gjord, så morgondagen får ägnas åt att masa sig ner till jobbet och snylta på skrivaren och skriva ut en kopia som jag kan skicka till banken. Nu tror jag inte det är något större problem, killen i telefonen sa att allt jag behöver göra är att skicka in en reklamationsblankett tillsammans med polisanmälan, och jag ska inte behöva betala. Det var ju dom som gjorde mig uppmärksam på problemet, dom kan ju tydligt se att det inte direkt följer mitt normala köpmönster, jag är höggravid och knappast på reggaefestival… Det jag antar att jag måste bevisa är väl att jag inte varit oaktsam med kortet och låtit det drälla runt, hur nu DET ska gå till…

Det som är stressande är att jag inte vet hur fan det gått till! Det är som sagt mitt kreditkort, vilket innebär att jag knappt använder det. Jag tar aldrig ut pengar i automat så det kan inte ha blivit skimmat på det viset, senast jag använde det var på subway och på nagelsalongen, och möjligen hos frisören… Lite svårt att se att deras terminaler ska vara fejk…

Well, det lär väl visa sig antar jag, om polisanmälan leder någon vart. Lite spänning i tillvaron kanske sätter igång förlossningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.