Nej men oj en så produktiv dag…

Den där trippen till sjukhuset tog helt musten ur mig! Den var snabbt avklarad, jag var inte hemifrån i mer än två timmar sammanlagt, och själva undersökningen tog KANSKE en halvtimme och gick som jag postade tidigare bra. Det var inga konstigheter med bebisen, hon ligger exakt mitt på tillväxtkurvan-fortfarande – och allt fostervatten är intakt.

Men herregud så trött jag blev! Mer eller mindre direkt när jag kom hem gick jag och la mig och sov middag i kanske två timmar. Vaknade, åt lunch, glodde, och kände att nej, jag är inte klar ännu… Så vid två gick jag och la mig IGEN, och sov till klockan fyra. Helt krossad!

När jag vaknade andra gången började jag känna mig mer som en människa, och lyckades  med den oerhörda bedriften att diska och ge hunden mat.

Nyss nämnda hund påpekade att livet var GANSKA tråkigt för en hund i en familj som bara sover, och alternativen var att gå en promenad eller gå och vattna och låta hunden härja fritt på o(gräs)dlingslotten. Det ska förvisso regna på lördag, men jag litar inte riktigt på det, så jag kände att det kanske var lika bra att gå och vattna och gräva fram den sista vitlöken som behöver torkas, och så fick det bli. Det är ju inte så givande för hundkraken, men han fick iaf härja runt lite som han vill en stund. Plaska lite i sin odlingslotts-pool och se någon annat än trädgården, även om det i praktiken bara är en ANNAN trädgård som är lika välbekant. Som sagt, det är inte så skoj att vara hund här hemma just nu. Speciellt i den här värmen, vi AVLIDER! 29 grader i skuggan var det i eftermiddags i min trädgård.

Men så, nu är iaf vitlöken skördad för i år. Dom allra flesta är LÖJLIGT små, vi får se om dom går att använda till något. Men tillräckligt många är tillräckligt stora, och några få (nåja, kanske ett halvårs förbrukning) är riktigt fina.

Nu tror jag att soffan lockar tills det är dags att sova igen…

En reaktion till “Nej men oj en så produktiv dag…

  1. Freja says

    Ja, herrejisses vad trött man var på slutet. Skönt att lilltjejen hade det bra där inne.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.