”Men nu då?”

Nä.

Tyckte en sekund att jag kanske hade lite ont i ryggen och mensvärk, men nä. Eller jo, det hade jag säkert, men det gick över. Mensvärk har jag ju haft i flera veckor så det har jag slutat se som ett tecken om det inte kombineras med något annat.

Det är lite lurigt, man måste liksom fokusera och känna efter ordentligt när det börjar göra ont… Eftersom bebisen ligger både högt upp OCH långt ner (ORM, jag säger ju det!) gör allt, exakt allt, ont när hon rör sig. Från underlivet och anus upp till revbenen. Man måste liksom känna efter och se om det finns något slags repetition i ontet, eller om det är mer slumpmässigt. Hittills har det varit slumpmässigt, om än konstant. Hon rör sig väldigt mycket nu senaste dagarna, utom just ikväll nu när jag tänker efter.

Så nej, det verkar inte vara på gång nu heller. Jag lär inte slippa åka till sjukhuset i morgon *S*

Själv är jag dötrött. Sov middag efter barnmorskebesöket och vaknade klockan halv fem… Nu är klockan snart elva, och jag är helt mosad. Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla tv-serier på ipaden tills jag somnar. Måste bara komma ihåg att ställa väckarklockan…

Go’natt!

En reaktion till “”Men nu då?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.