Jagad…

Tips från den suraste gravida ni följer: Om ni känner ett behov av att fråga en gravid ”har det kommit någon bebis ännu??” – GÖR DET INTE. Den dagen det kommer en bebis kommer personen informera dom hon tycker ska veta det…

Innan jag ens hade vaknat i morse hade jag fått tre sådana meddelanden. Sen trillade det in två till. Harmlöst kan tyckas, men det är numera VARJE dag. Och brukar i slutänden hamna på runt tio stycken. Jag blir tokig på riktigt!

Jag är ju inte superhemlig i mina sociala medier, även om jag är mer eller mindre aktiv på olika ställen. Den dag det faktiskt kommer en bebis så kommer det, förr eller senare, meddelas. Ingen som följer mig kommer kunna missa det, jag LOVAR, även om det möjligen sker med viss fördröjning. Det får vi ju se då.

Att inte bara ha gått fyra dagar över tiden och själv längta efter bebisen, utan dessutom behöva deala med alla andras förväntningar blir liksom för mycket, jag blir skitgrinig. Jag är ju ingen solstråle i vanliga fall, och det har inte blivit bättre sen jag blev gravid… Folk är så stressade och förväntansfulla!

Själv är jag mer stressad över torkan (det är dock inte mina zucchinis, jag DRUNKNAR i zucchini) än över barnafödandet. Bebisen kommer när hon kommer, och jag kan fan inte påverka en enda grej med det. Rätt skönt ändå, även om jag skulle vilja kunna skynda på henne lite.

Just idag behöver hon dock inte komma. Jag är med i en sån grupp på facebook, ”Gravida med BF…” osv. för mitt län, och där meddelades det precis att det är knökfullt på förlossningen idag. Jag undrar lite var man får åka om man MÅSTE åka in, och det är fullt? Vi samarbetar ju med Karlskoga, men det är stängt under semestern, så dit får man ju inte åka. Ingen aning om var nästa förlossningsavdelning finns som man kan få åka till, det är ju faktiskt en grej jag skulle kunna fråga barnmorskan om i morgon när jag ska dit och kontrollmäta magen igen. Bra att veta om man ska fixa skjuts till typ Stockholm, eller Norge…

S åker bort i morgon fm och är borta till onsdag kväll, så bebisen kommer säkert bestämma sig för att födas då. Lite spänning i tillvaron är alltid bra! Jag tar det med ro, it is what it is… Come what may, osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.