Ingen bebis, men en jävla huvudvärk…

Tydligen drömde jag att jag hade sammandragningar, för jag vaknade och var HELT säker på att det hade satt igång, men i samma ögonblick som jag slog upp ögonen fanns det inget kvar av den känslan… Kanske var det bebisen som rörde sig. Hon har det så trångt nu så hela magen rör sig när hon bökar sig runt där inne.

Det som däremot fanns kvar var en jäkla huvudvärk… Nu är det flera månader(!) sen jag hade besvär med huvudvärk (I början av graviditeten hade jag det ju dagligen i typ två månader…), men igår kom den tillbaka av oklar anledning. Tog två panodil och gick och la mig, vaknade ok. Sen kom den tillbaka på kvällen men jag tänkte att jag skulle kunna sova bort den. Vaknade med JÄTTEMYCKET huvudvärk, tog två panodil och somnade om. Vaknade ok, men nu är den tillbaka igen, bara två timmar efter att jag vaknade. Har tagit två panodil till, men nu får det gärna släppa!

SOM jag längtar tills jag får äta Ipren igen! Med tanke på att hon är helt färdig och kommer födas vilken dag som helst (Hör du det, bebisen? Vilken dag som helst! Idag passar bra!) skulle jag säkert kunna ta en Ipren trots att man inte ska, men jag avstår. Jag håller inte på att avlida-ännu. Vi får se hur jag känner ikväll om det inte ger sig snart.

Huvudvärken gör att hela huvudet känns som bomull och jag vill helst bara gå och lägga mig igen, men lite mer än två timmar kanske jag måste vara vaken först…

En reaktion till “Ingen bebis, men en jävla huvudvärk…

  1. M says

    Jag har läst/hört om kvinnor som längtar efter vin och icke tillåtna ostar under graviditeten, men jag känner mer igen mig i längtan efter en riktigt bra värktablett. Hoppas huvudvärken släpper snart och att bebisen vill göra sin entré. ?

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.