Hehe…

E var lite off idag så vi ställde in AW’n, men jag var så rastlös så jag tog med mig lilla hunden och åkte ner på stan en sväng. Skönt att komma ut, skönt för hunden som fick bada i en ”fontän”, men helt fel dag att göra det eftersom bussen både dit och hem var KNÖKFULL så jag fick bära lilla hunden… Nu är han ju inte så stor, men väger ändå 6-7 kilo, och det blev tungt för den gravida…

Manspersonen åkte som sagt på semester idag, och jag tyckte att det var orimligt jobbigt att säga hej då när han skulle borda planet. Han kommer inte direkt ligga vid poolen med wi-fi hela dagarna, utan ska åka runt och backpacka, klättra på vulkaner och sånt shit så det fanns en god risk att vi skulle gå från att prata varje dag till att inte höras alls på två veckor. Jag blev skitirriterad för att det stör mig så mycket och sa strängt till mig själv att lägga av och lägga ner det där projektet, jag vet ju hur det kommer sluta redan osv.

Strax efter tre bordade han planet och det var lite av anledningen till att jag behövde komma hemifrån ett tag och åkte ner på stan. Gick med lilla hunden till nyss nämnda fontän och hann precis sätta mig för att ta en paus där när Manspersonen hörde av sig från planet, hehe… Det hann inte ens gå två och en halv timme 😉 Men nå, ska man sitta på ett plan ett halvt dygn blir man väl lätt rastlös, så jag försöker låtsas som om det inte spelar mig så stor roll… Lurar jag någon? Nej.

Oh well…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.