Tröttman

Här ligger vi och jäser…

Har känt mig ganska pigg senaste dagarna. Kanske mest för att jag kan sova exakt när, hur och hur länge jag vill, men även för att jag gör absolut ingenting… Stickar, tittar på TV-serier och film, och vattnar. Typ. Förutom att prata med manspersonen, men det kräver ingen större energi…

Men idag har jag varit så TRÖTT. Och bebisen med, verkar det som, för hon rör sig knappt. Var trött redan när jag vaknade, och när jag kom hem efter att ha fixat naglarna (check!) och varit på apoteket (Check!) så gick jag raka vägen till sängen och sov i nästan tre timmar. Var fortfarande helt mosig när jag vaknade, och är det fortfarande… Kanske är vi bara helt förslappade, kanske vilar vi våra kroppar inför en stundande förlossning. Vem vet. Kvällen kommer iaf tillbringas i soffan med sista säsongen av Weeds som jag är sist på bollen med att titta på.

Har inte bebisen piggnat till i morgon får jag kanske ringa förlossningen och kolla hur hon mår, men än stressar jag inte över det. Jag har känt rörelser, bara väldigt väldigt få och svaga. Men även en bebis får väl ha en trött dag liksom…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.