Midsommar, Huh?

Jag har hela tiden skojat och sagt att den här bebisen kommer födas på midsommar, bara för att det är typ den enda dagen då det vore sjukt meckigt om hon föddes eftersom typ alla hundvakter är upptagna med annat!

Så. Idag är det midsommar. Efter morgonpromenad och frukost reflekterade jag över att det var sjukt obehagligt att sitta ner, för ryggen krampade sådant… Det har hållit i sig, och ackompanjeras nu av en rätt obehaglig mensvärk som kommer och går… Så vi får väl se!

Jag tror inte på allvar att det har startat, men det skulle ju kunna vara ett mycket tidigt skede. Jag har ju inte haft några riktiga, regelbundna sammandragningar (förutom den där enda långa från morgon till kväll när jag jobbat) så jag vet ju inte hur det känns, men jag vet att värkar oftast sitter i ryggen-inte i magen.

Det är om inte annat något nytt som kroppen bjuder på, vi får se om det resulterar i något under kvällen eller i morgon!

Ps, någon som kan vara hundvakt? 😀

4 reaktioner till “Midsommar, Huh?

 1. M says

  Åh, vad spännande!!! Håll oss uppdaterade!!!

  Jag fattade inte att det var värkar jag hade. Jag trodde mina sammandragningar var lite kraftigare än vanligt bara. Det gjorde inte ens särskilt ont till en början. Det kändes bara i magen på mig, inte alls i ryggen. Mina sammandragningar/värkar var oregelbundna när jag kom till förlossningen, men efter undersökningen visade det sig att jag tydligen skulle föda barn i alla fall. Det verkar vara olika för alla det där och du bör nog försöka hitta en hundvakt… 😉

  Reply
  1. ciccilus says

   Än så länge verkar det lugnt. Ryggvärken jag hade igår är mer eller mindre borta, men känslan av mensvärk kvarstår. Den har jag dock haft några veckor, och hon ligger ju så sabla långt ner nu så det kanske bara är någon nerv som är lite i kläm!

   Reply
 2. Moa says

  Spännande! känns som du nyss skrev att du var gravid men gissar att det inte känts som det gått lika fort för dig 😉 Lycka till när det är dags!

  Reply
  1. ciccilus says

   Det har gått JÄTTEFORT! Det känns som om jag knappt hunnit med att vara gravid, men det beror nog mest på att jag haft en sån jättelätt graviditet. Superlyxigt.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.