Vi är hemma idag, solkatten och jag…

Jag kunde för mitt liv inte somna igår… Huvudet snurrade av besvärliga tankar och besvikelse, fötterna gjorde ont, och bebisen bökade runt. Kl 05 skulle jag kliva upp. Runt 23 ändrade jag det till 06 och tänkte att jag skulle hoppa över morgonens planering och komma till jobbet 08 istället. 03,30 meddelade jag jobbet att jag helt enkelt inte skulle kunna komma in. 04,30 var sista gången jag kollade på klockan innan jag ÄNTLIGEN somnade, och sov till 06.

Finns inte en chans att jag hade kunnat jobba på så lite sömn, jag går runt här hemma som en död, men det känns ju sådär att vara hemma från jobbet. Förhoppningsvis sover jag bättre inatt.

Den lilla solkatten däremot, han ligger ute på gräset och myser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.