Back online!

Förutsatt att jag har några läsare kvar så har ni mest troligt märkt att sidan varit stängd några dagar… Det gjordes för att helt(??) kunna bli av med all malware och stänga alla dörrar för den som vill lägga in ny skadlig kod… Men nu HOPPAS jag att vi är tillbaka online, malwarefria.

Jag har i dagsläget tre domäner hos One.com. Jag tycker att dom funkar himla bra. I princip aldrig några problem med sidan, lätt att använda och ändå inte så jäkla dyra. I det här fallet har supporten varit helt suverän, men jeeeeezus vilken tid det tagit att lösa problemet!

One har support dygnet runt alla dagar vilket är super, men det tar ändå tid. Jag ska maila one, som ska skapa ett ärende och vidarebefordra det till sina tekniker, som ska göra en genomsökning och sedan rapportera tillbaka till supporten, som ska svara mig. Jag läser svaret när jag är på jobbet, men måste vänta tills jag kommer hem innan jag kan åtgärda det dom meddelar. Sen upptäcker jag ett nytt problem, och hela kedjan startar om…

Men som sagt, nu är vi förhoppningsvis fri från eländet, och One har verkligen varit super att ha att göra med. Jag var nästan beredd att skrota sidan helt, men det löste sig!

4 reaktioner till “Back online!

   1. ciccilus says

    Nehej då, det stämmer så fint. Det är fortfarande något skit som ligger och skräpar. *Arg*

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.