Hon tycks ha fått ett namn…

Idag förberedde jag mig lite mer genom att lägga in min ”förväntade” föräldraledighet i vårt personalsystem. För att kunna göra det var jag tvungen att välja ett barn att vara ledig med, och eftersom jag ännu bara har ett hypotetiskt barn fick jag skapa ett barn i systemet. För att i sin tur kunna göra det behövde hon ha ett namn, så nu tycks hon ha fått det!

Jag behåller det för mig själv ett tag till, det kanske inte ens blir en hon i slutänden, men det hypotetiska barnet tycks ha fått ett hypotetiskt namn!

På virusfronten så har jag rensat igen. Det läggs hela tiden till nya malware, och jag vet fasen inte h u r det går till. Om (när) ni börjar dirigeras om igen ska jag be One’s tekniker att söka igenom sidan lite mer grundligt för att se om det är någon liten fil som ligger och uppdaterar systemet själv, eller nåt. Jag har fasen ingen aning.

4 reaktioner till “Hon tycks ha fått ett namn…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.