Fixa och dona

I helgen åkte jag och E till Ikea. Jag skulle bara ha tvättlappar (typ det sista till bebisen) så jag kom självklart hem med en ny lampa… Insåg först när jag kom hem att jag köpt fel jäkla koppling till lampan! Jordad ist för ojordad. Note to self: Att lampa och koppling ligger precis bredvid varandra betyder INTE att dom hör ihop.

Jag blev så trött på livet att jag nästan började gråta… Man är ju kanske en smula skör just nu, och bara TANKEN på att åka tvärs över stan för att köpa en ny koppling var mer än jag orkade med. Jag hängde upp lampan utan el.

Resten av helgen ägnade jag åt att städa upp ute i trädgården, plocka fram utemöblerna och plantera saker. Kan eventuellt ha planterat på tok för mycket… Framför allt tomater har jag nog ca tre gånger så mycket som jag har plats för.

Idag kom en snäll kollega förbi jobbet med en koppling av rätt modell, och jag började känna att livet kanske går att leva ändå… I princip direkt jag kom hem kopplade jag i elen, städade köksbordet (aka avlastningsbordet) och möblerade om. Mitt kök är jäkligt märkligt planerat, och för att kunna ha lampan i köket var jag tvungen att flytta bordet…

Vi får se. Jag gillar inte riktigt att ha köksbordet så här, men det blev himla mysigt med en lampa så här tre år efter att jag flyttat in. Men när bordet står så, så blir det liksom ett stort tomrum till vänster om det. Ett hål. Jag får väl fylla det med en bebis eller nåt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.