Vecka 23

Tittade på lite ”gamla” magbilder igår och fnissade lite åt hur stor jag tyckte magen var då… Inser också att jag om några veckor kommer tycka samma sak om vecka 23-magen, som just nu känns gigantisk!

Min våg pendlar mellan att säga att jag gått upp ett kilo, och tre kilo… Jag är oerhört viktfixerad känner jag. Som fd extremt överviktig är jag jätterädd att gå upp mycket i vikt och inte kunna gå ner det sen, så ett kilo känns bättre än tre-även om jag är fullt medveten om att tre kilo halvvägs in i graviditeten är oerhört bra…Minst ett kilo är ju bebis plus moderkaka typ, och så lite fostervatten på det.

Noll kredit till mig, det är min kropp som äter sig själv. Och bebisen hjälper till. Jag äter mest skit… Även om Bulan kommit över ”varma koppen Minestrone-fasen” så tycker hon fortfarande att chips är en fullt duglig middag, bara man slipper tillaga den.

Men strax jobba. Tidig dag idag, vilket alltid känns lite bättre än andra dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.