Skottland!

Innan jag visste att jag var gravid (bokstavligen DAGAR innan) bokade jag en resa till Edinburgh. Tyvärr kommer jag inte kunna åka eftersom jag måste spara alla pengar jag kan och Edinburgh är DYRT (billigt att åka till, dyrt att vara i…), så jag är LITE bitter.

Frågade en kollega igår om hon var sugen på att följa med nästa år ist, och fick ett rungande JA till svar. Frågade två andra idag, och dom var också sugna! Så, typ någon gång i april-maj nästa år sticker vi till Edinburgh. Med bebis och allt. Vi kollade flyg idag, iofs på helt andra och ytterst hypotetiska datum, men det skulle gå på 1000:- var, ToR. Som sagt, billigt att åka dit. Dyrt att vara där. Vi kollade boende också, i en vecka, och det varierade mellan 60 000(!) och 8000, men det där för 8000 var ganska långt från centrum och bara för två personer. Men nu när vi verkar bli fyra plus bebis är det kanske smartare att hyra en lägenhet (billigare om inte annat), så får vi dessutom kök och tvättmaskin för ungefär 2000:- var. Det känns helt ok! Då sparar vi dessutom pengar på frukost och kanske någon mer måltid också.

Nu hoppas jag bara det blir av, för nu var det ALLDELES för länge sen jag fick planera något turistande…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.