Migrän…

Det har varit två utmanande veckor på jobbet, kan man kanske säga. Sjukdomar och tjafs, stress och gud vet vad. Så idag vaknade jag, gjorde mig klar att åka till jobbet, insåg att det aldrig skulle gå och gick och la mig igen med migrän.

Strax före elva vaknade jag igen (jag som oftast vaknar runt fem…) och började känna mig som en människa, men allra helst skulle jag vilja gå och lägga mig igen och sova resten av dagen… Men, jag hade tänkt att jag skulle jobba igen i morgon och sover jag hela dagen lär jag inte sova inatt, så jag tror jag lägger mig i soffan och tittar på film resten av dagen istället och hoppas att huvudet är helt ok till i morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.