Dags för ultraljud igen

Har nästan längtat ihjäl mig, och idag är det dags. Om allt går väl är det sista gången jag ser bebisen innan den föds… Sen får jag bara lita på att den finns där. Fast just det har gått rätt bra på senare tid. Klart jag skulle uppskatta om den ville röra lite på sig så jag kände att den var där och levde, men sen jag gjorde förra utraljudet har jag faktiskt känt mig rätt trygg med att min kropp fixar att härbärgera en bebis-trots att jag inte märker av att den är där direkt.

Men som sagt, idag går jag in i vecka 20 (Enligt förra ultraljudet, får se om det justeras idag.) och har ett ultraljud bokat. Jag är så sjukt peppad. Idag får vi också veta om det är en pojke eller flicka, om bebisen samarbetar, och det är jag sjukt nyfiken på! Jag har en mycket stark pojk-feeling, men det spelar liksom ingen roll. Statistiskt, om due date 5 Juli stämmer, är det dock störst chans att det är en flicka. Ingen idé att spekulera, men det gör man ju ändå… Om ca fem timmar vet vi.

Vikarien på jobbet (Alltså inte en helt random vikarie utan en jag har mycket kontakt med privat) var så nyfiken på ultraljudet att jag erbjöd henne att följa med, haha! Jag får ju ta med mig en person, och vill hon hemskt gärna hänga med så får hon såklart det. Pappan är ju lite upptagen med sitt och skulle ju inte ha följt med oavsett, så platsen är ledig 😉 Jag tror att hon är MINST lika peppad på det här som vad jag är… Haha!

Så, se fram mot lite Bulan-bilder senare! Snart kanske den till och med får ett namn? Iaf om det är en pojke, jag är inte riktigt lika säker på flicknamn ännu.

En reaktion till “Dags för ultraljud igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.