Vi är inga vintersportare…

Vi har haft några dagar med minus 13-15 grader, och det suger… Jag fryser och gnäller, och hunden får köldkramp… I morse kom vi bokstavligen 30 meter från huset innan han inte kunde gå längre. Täcke hjälper, men det förlänger bara tiden innan han fryser ihop helt, kraken… Nej men det är lugnt lille vän, du kan bajsa till våren…

Enligt konceptet Groundhog day är det nu bara ca fem veckor till våren. Det överlever vi. Fem veckor är hanterbart. Jag tröstar mig med att minusgraderna innebär att mina grödor inte gror för tidigt, OM dom inte hann börja gro dom där tre dagarna när vi hade varmare. Återstår att se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.