Jo men det gick väl bra, tror jag?

Frodis hörde av sig och frågade hur dejten hade gått, och jag svarade väl ungefär som jag svarat ”alla” andra som frågat. Att det gick nog bra tror jag, han verkar sugen på att ses igen. ”Jojo, men vad tyckte DU?” fick jag till svar, och blev plötsligt tvungen att tänka efter 😉 Det är som om jag inte ens själv tagit med mina egna åsikter i beräkningen…

Men jo, jag tycker det känns bra. När det gått så lång tid (tre veckor) sen den där gången när vi tydligen fattade tycke för varandra (det var inte första gången vi träffades) så har man ju dels hunnit glömma vad det var man kände den gången, och dels hunnit börja fundera på om man ens vill eller orkar om det ska vara så svårt… Men, för min del räckte det med att se honom stå och vänta på parkeringen för att jag skulle minnas vad det var jag hade känt den gången, och sen hade vi en riktigt trevlig dag-även om vi inte kunde ägna så mycket tid åt varandra pga sjuåring.

Vi badade, och sen åkte vi och åt lunch innan han skjutsade min hund en sväng i bilen (fråga inte ens, men hur gullig är han inte som vill göra hunden glad..?) och sen åkte dom hem. Medan vi badade så nämnde han vid ett par tillfällen och i olika sammanhang ”nästa gång” och ”utan barn”, och sa även att det förhoppningsvis inte tar tre veckor innan vi ses igen, så vi får väl se. Jag ska försöka avvakta lite och se om han föreslår att vi ska ses igen. Men ska det inte dröja tre veckor till nästa gång så är det liksom helgen som kommer som är det som gäller. Helgen efter det har han barn, och när han inte har barn så jobbar han ungefär dygnet runt. Jag vet iofs inte om han jobbar i helgen, så det hela är mycket oklart. Vi får väl se! Det finns nog en risk att det faktiskt tar tre veckor-minst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.