Det här var ju inte så genomtänkt… Eller?

Fjärde gången gillt. Vi skulle träffats igår, men jag kom på bättre tankar och bokade om till idag, så idag är det dejt-day. Eller jag vet inte ens om det är en dejt, men vi kan väl låtsas det.

Vi har ju inte lyckats så bra med att ses, så nu får vi liksom lösa det på bästa sätt, dvs barnet följer med. Inte mitt barn alltså, den ingår oavsett, utan hans sjuåring. Därav oklarheten om det är en dejt 😀

Och, ska man umgås med sjuåringar får man göra sånt som sjuåringar gillar, annars blir det inte särskilt bra. Så vi drar och badar på äventyrsbad. Så vår eventuellt första dejt blir utan kläder, utan smink, gravid i fjärde månaden och så tjock och ovig att jag inte kan raka mig ordentligt. Så jävla dåligt genomtänkt. Men oh well, vi ska väl lära känna varandra som vi är, och han är ju väl medveten om att jag är gravid. Och alternativet är ju att vi inte ses på minst en vecka TILL, så nu drar vi och badar, så snart dom vaknar. (Själv är jag vaken sen kl 04…)

Jag gillar att bada, det ska bli kul! (Minus kroppsångesten då.) Jag saknar att åka och bada med F och E.

En reaktion till “Det här var ju inte så genomtänkt… Eller?

  1. Freja says

    Det är väl bästa sättet för att se om ”han är något att ha”, att det är den ”nakna sanningen” ?

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.