Fuck you, I’m from Norrland!

Jag behövde inte ens annonsera ut min sängstomme (Har jag ens bloggat om att jag köpt ny säng? Inte? Nåväl, jag har köpt ny säng.), jag blev av med den ändå. I morgon ska en tjej komma och hämta den, så idag fick jag torka rent den och skruva ner den.

Nä, slita och dra i ”tunga” madrasser och möbeldelar ska man kanske inte göra med en expanderande preggomage, men nu gjorde jag det ändå. Det enda som egentligen var tungt var att lyfta ur madrasserna, men det gick bra, sen var det bara att skruva, torka och dammsuga en jäkla massa. Tre års ackumulerade ansamlingar av hundhår i alla skrymslen och vrår…

Mitt i tröttnade jag och tog glasspaus…

Men trots glasspaus var jag klar på en timme, så nu kan jag slappa i soffan resten av kvällen! Om vi bortser från att jag borde vika in tvätten jag har på köksbordet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.