Update:

S hörde av sig tidigt på morgonen och hade fått ett väldigt tråkigt besked, så i slutänden blev denna dag sådan att vi slöt upp för hennes skull, jag och några kollegor till

Dom andra hade fullt upp, så jag och S träffades någon timme tidigare och tog varsin alkoholfri Mojito hallon. Sjukt god.

Eftersom alkoholfria drinkar är ungefär som att dricka godisläsk kan det hända att vi hann avverka några stycken innan dom andra anslöt…

Under tiden hann vi prata lite om allt möjligt, bland annat mitt icke-dejtande. S är ju killens bästa kompis, så hon hade en del värdefull input på temat, och det slutade med att jag till sist skickade ett meddelande efter några timmars funderande. Resultatet av det är att vi har bokat in en ny dejt, igen. Fjärde gången gillt…

Om vi bortser från att orsakerna till att vi sågs var så himla tråkiga, så var det en härlig kväll. Mycket skratt, en del planer, och framför allt en värdefull distans till mina egna tankar. Jag är så glad att jag har dessa fina människor i mitt liv, även om vi ca aldrig hinner ses! <3

(Jag skojar inte, vi försöker boka in en ny fest, just nu lutar det åt att det blir på förlossningen i Juli…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.