When it’s just not meant to be…

Idag skulle jag på dejt. I onsdags skulle jag på dejt. Förra veckan skulle vi ses. Det har gått sådär. Eller ja, inte alls.

Det här med att dejta, hur svårt ska det vara? Jag har liksom inte testat det förr…

Anledningarna till att vi inte setts är helt rimliga, men det börjar kännas som om det helt enkelt inte kommer bli av. Det är för svårt. Jag köper att vi inte kan ses så ofta eftersom vi bor på olika orter, det är helt ok. Gudarna ska veta att jag inte är särdeles social efter jobbet alla dagar… Igår var jag trött och hade sjukt dåligt tålamod hela dagen, det var inte ens roligt att vara omkring mig. Det var oerhört skönt att få låsa in sig hemma med hunden sen!

Men, när vi inte ens kan ses EN gång. Jag vet inte riktigt. Just nu orkar jag inte ens svara på hans senaste meddelande. What’s the point?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.