Saker man kommer ångra bittert…

Den där enda dagen när jag mådde lite illa och störtade iväg till apoteket och köpte Postafen i förebyggande syfte var jag ju ändå lite glad att jag mådde illa, så jag fick känna mig gravid…

Igår vaknade jag, och kände när jag rastade hunden att fan, jag har nog foglossningar! Googlade lite när jag kom in och jodå, det är foglossningar. Lite, lite smärta i ena höften och ”känningar” i blygdbenet. Inte så att jag är särskilt påverkad av det, men det känns, och gör det lite mysigt. Nu får jag känna mig gravid igen! Jag inser ju att jag kommer tänka tillbaka på dessa dagar med ett hånfullt skratt inom mig när jag om några dagar eller veckor inte längre kan gå för att det gör så ont… Men just nu, mysigt.

Det faktum att Bulan växer i raketfart just nu och jag blir tjockare och tjockare gör inte att jag känner mig så gravid. Jag kanske är för van att vara tjock, helt enkelt? Jag gnällde ju sist om att jackan var för liten, och dagen efter var den fan ÄNNU mindre, men nu har det löst sig.

Den fd. gravida kollegan hade med sig en jacka till jobbet som jag provade, och den var nästan perfekt. Tight över brösten, men gott om plats för magen så det gör inte så mycket. Jag får lite panikkänslor när det sitter åt över magen, känns som om jag inte kan andas för att jag inte får plats i kläderna.

Dessutom hade T med sig en jacka modell stor, och ett par täckbyxor med hög midja och dragkedja som man helt enkelt lämnar öppen så magen får plats.  Jag gick ner och hämtade dom hos henne, och provade dom sen på min egen arbetsplats, och det är förvisso på millimetern att jag kan ha kläderna, men några veckor till ska jag nog kunna ha byxorna iaf, och sen är ju vintern över. Hoppas jag…

Låt oss hoppas på en tidig och mild vår! (Fast inte förrän jag fått så mina frön, jag har fortfarande inte orkat ta mig till odlingslotten…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.