Gnälliga veckan deluxe

GUD vad jag känner mig gnällig just nu!

Det blev plötsligt vinter. På riktigt. Idag har det varit -10 hela dagen. Det är positivt för att jag kunde lägga ner frön i jorden (Så ur den aspekten hoppas jag det håller i sig), åtminstone på jobbet och i trädgården, jag har inte orkat ta mig till odlingslotten, jag siktar på att försöka göra det i helgen, men fasen vet…

Jag hatar vinter. Jag HATAR vinter. Och alla kläder man måste ha på sig. speciellt nu, när jag inte FÅR PLATS i mina kläder. På morgonen är det ganska lugnt, då är magen mindre. På jobbet är det lugnt, för när vi fick vinterjackor nyligen så beställde jag en som var GIGANTISK, just av den här anledningen. På eftermiddagen… När tarmarna fått jobba lite… Då är magen ca dubbelt så stor som på morgonen, och jag kan inte stänga jackan. Eller, jag KAN stänga den, men jag kan inte röra mig eller andas. Så jag har fått köra ”stängd ner till tuttarna, öppen resten” senaste veckorna när jag cyklat hem. Meeeen idag när jag skulle hem hade dragkedjan pajat, så nu kan jag varken öppna nedtill eller typ öppna jackan alls… Jag får krypa i den, och sen kan jag inte röra mig.

Oh well. Kollegan som fick barn förra våren hade en preggojacka som jag ska få prova och eventuellt köpa. Som det är nu kommer jag ju bli tvungen att köpa den oavsett hur den ser ut, så länge jag kan ha den, för dragkedjan kommer ju gå sönder helt inom mycket kort.

Överlag är det här med kläderna jäkligt bökigt. Så länge jag bara har ”vanliga” kläder är jag helt rörlig, så länge jag inte behöver BÖJA mig, men när ytterkläderna kommer på stånkar jag som en höggravid och kan knappt röra mig. Jag är oerhört glad att det skapligt ”snart” faktiskt är vår, och jag kommer kunna ha mindre kläder. Hade jag varit höggravid mitt i vintern hade jag blivit TOKIG (och fattig), men nu kommer jag ju kunna ha ganska lösa och sköna kläder när jag är som störst. En kofta istället för en tjock, trasig vinterjacka. Längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.